Menukaarten

Eet smakelijk!

Handig om te weten ...

als je bij MIJ komt dineren.

Restaurant

Je kunt bij MIJ al reserveren vanaf twee personen maar natuurlijk ook zo binnenlopen. In het weekend is het verstandig om je bezoek bij ons bekend te maken zodat je niet op een tafeltje hoeft te wachten. Wachten bij MIJ is ook geen straf. Aan de bar, de open haard of op het terras is het prima vertoeven tot je aan tafel kunt. We serveren indien gewenst verschillende kleine hapjes om het wachten te veraangenamen.

Allergenen: Wij verzoeken je ten alle tijden jouw allergie aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze chefs met alle zorgvuldigheid jouw diner kunnen bereiden. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Tafel reserveren

Route plannen

Geen enkel hotel-restaurant in Alkmaar ligt zo centraal als Hotel & Restaurant MIJ. In het hartje van de “Kaasstad” verwelkomen wij zowel zakelijke als particuliere gasten. Hotel & Restaurant MIJ staat voor rust, comfort en een persoonlijke benadering.

Route plannen

Groepsreserveringen

Hotel & Restaurant MIJ is ook geschikt voor groepsreserveringen van 10 tot 60 personen. In overleg met je zal een passend menu voor jou en jouw gezelschap worden samengesteld.

Voor meer informatie over groepsdiner, borrels, babyshower e.d. kun je telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)72 520 59 69 of mailen naar info@eenmomentbijmij.nl

"Een moment voor jou, bij MIJ"

Volgens MIJ ...

is dit ook wel iets voor jou!

Het Kaasmarkt Hotel arrangement

Beleef het vanuit je hotelkamer in Alkmaar.

Lees meer

Het Love Hotel arrangement

Geniet tijdens je verblijf alleen maar van elkaar!

Lees meer

"een moment voor jou, bij MIJ"
Alle rechten voorbehouden. Volg ons op Facebook

Reserveringen en informatie:

Bel ons

+31 (0) 72 520 5969

E-mail ons

info@eenmomentbijmij.nl

Hotel & Lounge MIJ Alkmaar
Meer over MIJ